Вейпове и вейп течности

Пушенето е един от най-разпространените навици в света. Въпреки че пушенето се смята за вреден навик, хората не могат да се откажат от него. Като се има предвид този факт, съществуват някои алтернативи на пушенето и това са електронните цигари или вейповете. Вейповете са много полезни за намаляване на опасностите за здравето, причинени от тютюнопушенето. Те могат да се използват като алтернатива на тютюнопушенето и вече не е необходимо да се запалва цигарата.

Предлагат се различни видове и всеки от тях има свои спецификации и характеристики. Еднократните наргилета за вейп има своите предимства и ползи, които я правят по-добър избор за много хора. Тази статия ще ви помогне да научите какво точно представляват вейповете за еднократна употреба и с какво са полезни за един човек.

Какво представляват вейп течностите

Вейп течностите се състоят от три основни съставки: VG (растителен глицерин), PG (пропиленгликол) и никотин.

Растителният глицерин или VG е органична съставка, която се използва в хранителните добавки и подсладителите. Често срещан сладкарски продукт, той се съдържа и в сапуна, пастата за зъби и други продукти за лична хигиена.

Пропиленгликолът е синтетично течно вещество, което абсорбира вода. Въпреки че има леко сладък вкус, той не може да се приема от хора в големи количества, тъй като причинява увреждане на централната нервна система, сърцето и черния дроб. Смята се за безопасен за контакт с кожата, но може да предизвика дразнене при някои хора. Намира се в много предмети от ежедневието като бебешки кърпички, перилни препарати и шампоани.

Никотинът е пристрастяващото вещество, което се съдържа в тютюневите изделия като цигари и тютюн за дъвчене. Вейп течностите могат да съдържат или да не съдържат никотин в зависимост от нивото на концентрация, поискано от клиента. Никотинът не се изпарява толкова бързо, колкото пропиленгликола или растителния глицерин, и може да остави по-силен удар в гърлото при вдишване.

Какво още трябва да знаем за вейп течностите

Ароматите на вейпове на пазара са почти безкрайни. От тютюневи до плодови, от сладки до пикантни и от класически, лесни за изпиване до нещо много по-експериментално и необичайно – всеки вейпър може да намери ароматите, които отговарят на неговия вкус и стил. Някои компании са си създали име, като са се специализирали в определен аромат или набор от аромати.

Парата, която се получава от електронната течност, е толкова добра, колкото са добри съставките, които влизат в нея. Ето защо всички наши електронни течности използват най-висококачествени съставки, доставени от най-добрите доставчици по света. Освен това използваме независима лаборатория за тестване на всички наши електронни течности, за да гарантираме, че те отговарят на изискванията на ЕС.

Някои от най-популярните ни електронни течности включват:

Тютюн: Оттук започнахме и се гордеем с нашите сокове за вейп с тютюн. Нашата гама включва някои уникални обрати на класически аромати, като например:

Плодове: Ароматите на плодове бяха една от първите области, върху които се съсредоточихме, когато разработвахме собствените си рецепти за течност за изпаряване. Нашата гама от плодове включва както традиционните любими аромати като касис, малина и лимон, така и по-необичайни аромати като ревен и крем и боровинка и нар.

Най-популярните марки вейп течности

  • Dinner Lady

  • Liqua

  • Nasty Juice