Мъжки маратонки Nike

Когато пазарувате мъжки маратонки Nike, удобството е от ключово значение, но трябва да вземете предвид и стила и издръжливостта. Тези обувки се предлагат в широка гама от цветове и дизайни, включително класически бели и черни.

Маратонките Nike са икона както в света на спорта, така и в ежедневната мода. Маратонките от тази марка съществуват от 1964 г. и продължават да са любими на спортисти, знаменитости и ентусиасти. Когато избирате маратонки от Nike, има няколко съображения, които трябва да направите по отношение на употребата и стила:

Nike предлага много видове маратонки, включително:

Обувки за бягане. Те са изработени с дишаща материя, която отвежда потта и поддържа краката ви хладни по време на тренировка. Разполагат със специална междинна подметка, абсорбираща ударите, за комфорт по време на дълги бягания.

Обувки за ходене. Обувките за ходене са проектирани за по-голям комфорт по време на тренировки и ходене. Те са с отворени мрежести върхове за проветряване и имат възглавнички от пяна, които поддържат краката ви.

Спортни маратонки. Атлетичните маратонки са предназначени за спорт и други дейности с висока интензивност. Обикновено имат кожена горна част, което ги прави по-твърди от обувките за бягане или ходене. Това осигурява опора при странични движения, като бягане встрани или бързо спиране.

Ретро маратонки. Ретро маратонките имат старовремски вид, който напомня за 80-те и 90-те години на миналия век, но са осъвременени със съвременни характеристики, като например дишаща мрежеста материя в горната част, която помага да запазите краката си хладни, докато играете баскетбол или бягате на писта.

Лайфстайл маратонки. Лайфстайл маратонките са изработени с удобни материали като стелки от мемори пяна, които

Популярни модни линии мъжки маратонки Nike

Мъжки маратонки Nike Air max

Серията Air Max е проектирана със специална единица въздушна подметка, която осигурява омекотяване на краката ви срещу ударни сили. Тя има и външна подметка, която осигурява сцепление за вътрешни и външни повърхности.

Мъжки маратонки Nike Air Force 1

Първоначално пуснат през 1982 г. като баскетболна обувка, този модел предлага подходящото количество стабилност и омекотяване за ежедневно носене.

Мъжки маратонки Nike Legend React

Обувките за бягане Nike Legend React са чудесни за тези, които искат балансирано омекотяване, без да жертват скоростта си. Тя е лека, дишаща и има страхотен дизайн, който с удоволствие ще показвате.

Мъжки маратонки Nike Jordan

Nike Air Jordan е представена за първи път през 1984 г. като баскетболна обувка. Тридесет години по-късно тя се превърна в нещо повече от обувка. Оригиналната маратонка Air Jordan е изключително търсен колекционерски предмет както от любителите на маратонки, така и от сериозните колекционери.

Мъжки маратонки Nike Zoom

Маратонките Nike zoom са разновидност на маратонките Nike zoom, които са специално създадени за бегачи. Съществуват няколко вида и модела мъжки маратонки Nike zoom, всеки от които има свои собствени характеристики, за да помогне на бегача да постигне най-доброто си бягане. Обувките трябва да са удобни, добре омекотени, да осигуряват опора и да издържат дълго време. Това е важно, тъй като купуването на нови обувки може да бъде скъпо.

Мъжки маратонки Nike Cortez

Моделът Cortez е проектиран от съоснователя на Nike Бил Бауерман, когато той е треньор по лека атлетика в университета в Орегон. Това е първият му опит в производството на обувки и той иска да създаде лека, но поддържаща обувка за тренировки, която да осигурява комфорт по време на дълги бягания. Оттогава Cortez се превръща в една от най-емблематичните маратонки на Nike.