Дамски чанти

 

Изборът на подходяща дамска чанта е труден. Тя трябва да е в подходящия цвят, размер, стил и най-важното – да подхожда на облеклото ви. Лошият избор може да провали натоварения ви ден или дори да ви накара да закъснеете за среща. През годините съм притежавала много чанти, но все имах един и същ проблем. В тази статия ще обсъдя какво трябва да търсите в една дамска чанта и ще ви дам няколко съвета как да изберете идеалната за вас!

Видове дамски чанти онлайн

Ежедневни дамски чанти

Намирането на подходящата чанта за деня е трудно, ако цените удобството, дизайнерския стил и достъпната цена. Пропуснете задълбоченото проучване и преглеждането на стотици чанти, за да намерите надежден спътник за носене, който да отговаря на всяка ваша нужда. От силуети, вдъхновени от винтидж, до осъвременени класически модели – нашата редакция ви предлага всичко.

Евтини дамски чанти

Харесвате ли модата? Пристрастени ли сте към тази етническа индустрия в нашата страна всяка нова година стартира поредица от приятни изненади за хората, които се интересуват от дизайнерските стоки? Какво ще кажете за тенденция, която се създава за пролет/лято 2012 г. и вече е представена от всички най-известни модни къщи? Ако да, тогава знаете къде да намерите евтини дамски чанти.

Спортни дамски чанти

Дамските спортни чанти са това, от което се нуждаят спортистите, но може да имате проблеми с намирането на подходящата. Работихме усилено, за да подберем най-добрите дамски спортни чанти и да ги организираме в нашия магазин по размер, употреба, материал и дори цвят, което улеснява пазаруването.

Стилни дамски чанти

Макар че може да имате чанта, която съдържа всички необходими вещи и ви придава страхотен външен вид, има моменти, когато е необходима специална чанта. Стилна дамска чанта, която ви кара да се откроявате от тълпата. Дизайнерска чанта, която не само изглежда добре, но и позволява на света да разбере колко сте модерна и женствена.

Дамсики чанти през рамо

Търсите стилни дамски чанти за рамо?Дамските чанти за рамо са един от най-популярните стилове чанти сред жените. Те са леки, универсални и се предлагат в много различни стилове – от структурирани до големи и раници. Можете да ги носите през едното рамо или да ги сложите на гърба си с просто регулиране на каишката. Те са идеалните чанти за хващане и носене, които могат да преминат от работа до уикенд без усилие.

Дамски чанти за кръста

Когато избирате чанта за кръста или куриерска чанта, е добре да имате представа какво търсите. Попаднали сте на правилното място, защото ние сравняваме чантите за кръста, куриерските чанти и чантите за багаж, които се предлагат на пазара днес. Даваме ви подробна информация за това за какво е най-подходящ всеки джоб на всяка чанта, така че ще можете да направите правилния избор. Ако чантата за кръста не е вашият стил – не се притеснявайте, ние също така разглеждаме куриерски чанти и чанти за багаж!

Дамски чанти от естествена кожа

Когато търсите кожени чанти от известни и евтини марки, можете лесно да разчитате на нашия онлайн магазин. Разполагаме с кожени чанти в много видове, модели, цветове и стилове. Може да имате нужда от черна чанта или от светла, или дори от розова, защото този вид чанти се предлагат в различни видове стилове, които дамите много обичат. В нашия онлайн магазин можете да намерите чанта за рамо, чанта през рамо или чанта тип “пристанище”. Доставката е безплатна и в двете посоки, когато закупите онлайн кожени чанти за поне 50 евро при нас, а това правило важи и за всички останали модни артикули и дрехи!

Малки дамски чанти

Малките дамски чанти са едни от най-популярните дизайнерски чанти. Жените обичат да имат малки чанти в колекцията си. Те се предлагат в различни дизайни, цветове и форми. Някои жени ги колекционират, докато други притежават само една или две.